We zijn een gespecialiseerd subsidiebureau voor scholen en schoolbesturen. We hebben als bureau een hart voor kinderen en het onderwijs. We geloven dat rijke en betekenisvolle leeromgevingen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Scholen worden zo aantrekkelijker voor kinderen én leerkrachten. Zelf worden we erg blij als een school daarin slaagt. Wij, van Het Onderwijs Subsidiebureau, werken aan het verwerven, verwerken en ondersteunen bij het aanvragen van subsidies en fondsen. Wij zijn daarbij op zoek naar een

Projectmedewerker subsidies | 24 of 32 uur

Als projectmedewerker subsidies ben je van grote betekenis in het wel of niet kunnen realiseren van een project. Je hebt goed zicht op welke subsidies in aanmerking komen voor een project en bent zelf ook voortdurend op zoek naar nieuwe kansen. Je schrijft bovendien makkelijk, bent nauwgezet en zorgvuldig en kan goed onder druk (deadlines) presteren. Je werkt hierbij actief samen met onze subsidieadviseurs die de projecten voornamelijk initiëren. Het Onderwijs Subsidiebureau en Het Onderwijsbureau BV zijn aan elkaar gelieerd en de collega’s trekken gezamenlijk op. Hieronder een greep uit wat jouw taken kunnen zijn. Uiteraard hoef je nog niet alles te kunnen, ben je leergierig en gedreven en wil je je graag ontwikkelen dan komen we graag in contact! Overigens leren we ook graag van jou.

Wat ga je doen als projectmedewerker subsidies:

* Het schrijven en begeleiden van subsidieaanvragen voor de opdrachtgevers;
* Overleg voeren met opdrachtgever en de subsidieadviseurs over de verschillende subsidietrajecten;
* Overleg voeren met (potentiële) subsidieverstrekkers en fondsen
* Projectbegeleiding (verzamelen van gegevens, bewaken van deadlines, begeleiden van de projectadministratie);
* Je verdiepen in en overzicht houden van de verschillende subsidiemogelijkheden en fondsen.

Als onze nieuwe projectmedewerker subsidies:

* Heb je de drive om iets te betekenen voor de ontwikkeling van het onderwijs;
* Spreekt onze visie je aan en voel jij je betrokken bij het onderwijs;
* Heb je een hbo opleiding;
* Heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid;
* Heb je een vlotte pen;
* Werk je zorgvuldig;
* Werk je proactief en ben je zelfstandig, stressbestendig en initiatiefrijk.

Wat bieden we je:

We vragen wat van jou, maar willen je ook graag wat bieden. Zo kom je terecht in een ambitieus, hardwerkend, ondernemend, maar ook gezellig team en werk je op een dynamische plek met veel vrijheid om jezelf als professional volop te ontwikkelen. We zijn een team van presteren en genieten, maar wel als team en met elkaar. Overleg en sparren vinden we belangrijk, hier ben jij een groot onderdeel van. We bieden een gezonde en gezellige werkomgeving met gezamenlijke lunches, leuke teamuitjes, we genieten van het  gratis fruit op kantoor en natuurlijk houden we van goede koffie.

Naast alle gezelligheid en fijne sfeer bieden wij jou een goed salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een telefoon en laptop.

Enthousiast geworden?

Als jij je herkent in bovenstaand profiel, kan het zomaar zijn dat je een geweldige nieuwe baan gevonden hebt. Wij komen dan graag met je in contact. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een persoonlijke kennismaking in te plannen.

Stuur ons je CV en we nemen snel contact met je op.

Voor- & achternaam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.