Over ons & ons team

Waar geloven wij in?
Er is zoveel meer aan funding te realiseren voor scholen waarmee zij hun onderwijs mooier kunnen maken. Wij willen hen daarmee graag helpen. We kennen de wereld om de onderwijswereld heen. We helpen scholen om hun blik te verruimen en mee te nemen in het maximaliseren van hun potentieel.

Wat beloven we?
Wij helpen scholen hun idealen te ontdekken en te realiseren. De mensen die werken voor ons bureau hebben een hart voor kinderen en het onderwijs. We geloven in het potentieel van kinderen. Rijke en betekenisvolle leeromgevingen dragen bij aan het realiseren van dat potentieel. De onderwijswereld wordt beter doordat we scholen helpen aantrekkelijk te zijn voor kinderen én leerkrachten.

Hoe doen we wat we beloven?
We hebben veel ervaring met het aanvragen van subsidies; van kleine speciale fondsen tot grote Europese subsidies. Naast onze kennis van bestaande regelingen bestaat onze meerwaarde eruit dat we zelf actief op zoek gaan naar additionele middelen binnen ons zeer brede netwerk.

Ons team

Henk Boersema

Adviseur

Henk is altijd op zoek naar mogelijkheden om mensen te verbinden en blijvende waarde toe te voegen aan organisaties. Hij richt zich op vraagstukken die leven bij bestuurders en schoolleiding. Henk is in staat ingesleten gewoontes te doorbreken en met een vernieuwende blik naar oplossingen te zoeken en deze samen met u te vinden. Hij vindt het belangrijk dat mensen hun eigen identiteit en kracht ontdekken en inzetten. Zijn motto is: Maak de ander zichtbaar!

André Guijs

Adviseur

André is een adviseur om mee te sparren en je door te laten inspireren. Naast het advieswerk blijft André actief betrokken bij scholen als interim-directeur en ondersteunt hij schoolleiders en teams bij visievorming. Zo adviseert en begeleidt André scholen met het realiseren van hun idealen of bij het ontdekken van mogelijkheden om de school/omgeving onderwijskundig aantrekkelijker te maken.

Sanne Vosman

Adviseur

Als gepassioneerd ontwerper van binnen- en buitenruimtes draagt Sanne graag haar steentje bij in de optimalisering van een passende, uitdagende, warme omgeving. De omgeving waarin je werkt, leert en groeit is belangrijk en kan veel bijdragen. Door daar samen kritisch en creatief naar te kijken ontstaan mooie nieuwe concepten. Ze vindt het fijn om die concepten vervolgens ook als projectbegeleider uit te rollen zodat geen kans blijft liggen voor het creëren van een gezonde en inspirerende omgeving. Denken in oplossingen, buiten de gebaande paden bewegen en goed luisteren naar de vraag achter de vraag is wat haar motiveert om van waarde te zijn.

Anneke Fikse

Projectadviseur Subsidies

Met veel plezier heeft Anneke, als directeur PO, zich ingespannen voor ontwikkelings-, nieuwbouw- en schoolpleintrajecten. Uit ervaring weet ze hoe fijn het is om extra financiën beschikbaar te hebben om die projecten te kunnen realiseren. Daarbij heeft ze ook ervaren hoeveel tijd er gaat zitten in het doen van subsidieaanvragen. Nu helpt Anneke andere scholen graag met advies over subsidies en het aanvragen daarvan. Zodat scholen meer van hun droomplannen kunnen realiseren en kinderen daardoor genieten in een rijkere schoolomgeving.